Novembre de 2016 Núm. 71

Oberta la convocatòria d’ajuts per a projectes de cooperació

La Comissió Executiva del Fons Mallorquí, reunida el 9 de novembre, va aprovar les bases que regulen la convocatòria d'ajuts per al finançament de projectes de cooperació per al desenvolupament 2017.

Llegir més

El CEIP Binissalem, nou membre de la Xarxa

El CEIP Binissalem s’ha adherit a la Xarxa de centres educatius solidaris del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació. Amb aquesta adhesió, són 28 els centres mallorquins compromesos a treballar sobre Educació per el desenvolupament.

Llegir més

El Fons Mallorquí editarà “Migracions i fronteres”

“Migracions i fronteres”, de José Palazón, ha recorregut cinc sales d’exposició de Mallorca durant els mesos de setembre i octubre. La resposta per part del públic ha estat d’allò més positiva.

Llegir més

El programa de salut infantil sahrauí, peça clau pel desenvolupament

El Programa Integral de Salut Infantil Sahrauí és una peça clau pel desenvolupament d'aquest poble. El Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació finança part d’aquest programa, que té com a beneficiaris uns 15.000 infants d’entre 0 i 5 anys.

Llegir més

 
General Riera, 113 - 07010 Palma - Tel.: 971 219 820 - C/e: fons@fonsmallorqui.org
 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en una base de dades i en un fitxer automatitzat del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, que garanteix la confidencialitat i la seguretat. en el tractament de les dades de caràcter personal. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic adreçat a fons@fonsmallorqui.org.