Abril de 2018 Núm. 88

En marxa el Cicle de cinema àrab i de la Mediterrània

En el marc de les activitats que se celebren en motiu del 25è aniversari del Fons Mallorquí, s'ha organitzat un Cicle de Cinema Àrab i de la Mediterrània, que tendrà lloc tots els dijous del 3 al 24 de maig a Cineciutat.

Llegir més

Celebrada l’assemblea anual de la Confederació de Fons

La Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat va celebrar l'assemblea anual en la qual es va aprovar el pla d'activitats per a l'any 2018. Una formació sobre comunicació dirigida als tècnics va servir de preàmbul.

Llegir més

El Fons reb la Medalla d’Honor del Consell

Coincidint amb l'aniversari de la constitució del Consell de Mallorca, la institució insular va celebrar, el 24 d'abril, l'acte institucional de lliurament d'honors i distincions.

Llegir més

Segona trobada de centres educatius de la Xarxa

El passat 17 d'abril va tenir lloc la segona trobada de la Xarxa de Centres Educatius Solidaris del present curs.

Llegir més

 
General Riera, 113 - 07010 Palma - Tel.: 971 219 820 - C/e: fons@fonsmallorqui.org
 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en una base de dades i en un fitxer automatitzat del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, que garanteix la confidencialitat i la seguretat. en el tractament de les dades de caràcter personal. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic adreçat a fons@fonsmallorqui.org.