Juny de 2018 Núm. 90

Nicaragua, 40 días de crisis política, policial, violencia y muerte

Desde el pasado 18 de abril la Nicaragua segura y pacífica que acaparaba la atención mundial con su clima propicio para la inversión y como paraíso turístico, está sumida en un caos social, en una lucha por el control del poder.

Llegir més

Celebrada la primera trobada d’entitats d’educació per al desenvolupament organitzada pel Fons Mallorquí

10 entitats participaren en aquesta trobada, on van poder mostrar la seva feina i posar-la en comú amb altres organitzacions.

Llegir més

Processos participatius i sostenibilitat

El Fons Mallorquí organitza un esdeveniment centrat en explicar experiències de participació i sostenibilitat a l’administració pública i altres sectors de la societat civil.

Llegir més

EMAYA renova el compromís amb el Fons Mallorquí

EMAYA aporta 12.000 euros al Fons Mallorquí a través d’un conveni per facilitar l’accés a l’aigua potable a Pocona (Bolívia).

Llegir més

El Fons se suma al Dia mundial dels refugiats

L’any 2001 les Nacions Unides van declarar el 20 de com Dia mundial dels refugiats, amb l’objectiu de treure de l’oblit la dramàtica situació que viuen al món milions de persones desplaçades forçosament, sol·licitants d’asil i apàtrides.

Llegir més

Signatura de convenis entre el Fons Mallorquí i diverses ONGD mallorquines

La seu del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació ha acollit la signatura dels convenis entre diverses entitats mallorquines i l’entitat per fer efectiva l’execució de projectes de cooperació per al desenvolupament.

Llegir més

 
General Riera, 113 - 07010 Palma - Tel.: 971 219 820 - C/e: fons@fonsmallorqui.org
 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en una base de dades i en un fitxer automatitzat del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, que garanteix la confidencialitat i la seguretat. en el tractament de les dades de caràcter personal. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic adreçat a fons@fonsmallorqui.org.