Novembre de 2019 Núm. 105

Més de 35 ciutats que s’uneixen als Dies Europeus de Solidaritat Local

Els Dies Europees de Solidaritat Local (EDLS) tenen lloc per quarta vegada entre el 15 i el 30 de novembre a ciutats i regions d'Albània, Bèlgica, França, Itàlia, Letònia, Països Baixos i Espanya.

Llegir més

El Comerç Just i els Objectius de Desenvolupament Sostenible: un camí en comú

El Comerç Just, a través dels principis que l’integren, es proposa com un aliat estratègic per assolir els ODS i construir un model de desenvolupament més inclusiu, just i sostenible.

Llegir més

Millora de la salut materno-infantil a la província de West Arsi (Etiòpia)

El projecte ha reduït la mortalitat materna i neonatal de la zona i s’ha enfortit la xarxa local de salut.

Llegir més

Jornada de formació sobre l'Agenda 2030

El Fons Mallorquí organitza una jornada de formació sobre l'Agenda 2030 per analitzar i conèixer propostes sobre la consecució dels ODS des de diferents sectors i àmbits

Llegir més

 
General Riera, 113 - 07010 Palma - Tel.: 971 219 820 - C/e: fons@fonsmallorqui.org
 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en una base de dades i en un fitxer automatitzat del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, que garanteix la confidencialitat i la seguretat. en el tractament de les dades de caràcter personal. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic adreçat a fons@fonsmallorqui.org.