Maig de 2020 Núm. 111

Nova edició del concurs de “Curtmetratges Compromesos”

El Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació presenta la tercera edició del concurs de curtmetratges compromesos, en què el tema principal són els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Llegir més

La igualtat de gènere, tema prioritari per a la cooperació descentralitzada

Els governs locals, les regions i la cooperació descentralitzada són claus per aconseguir la igualtat de gènere i l’empoderament de les dones.

Llegir més

La Mediterrània, escenari de migracions

Segons la Declaració Universal dels Drets Humans. Tota persona té dret a sortir de qualsevol país, inclòs el propi, i a retornar-hi.

Llegir més

El deute extern dels països africans, un debat vigent

La crisi del coronavirus ha provocat que els Estats africans necessitin destinar més recursos que mai als seus sistemes de salut, ja de per si debilitats. Uns recursos dels quals sovint no es disposa, a causa dels alts interessos del deute extern.

Llegir més

 
General Riera, 113 - 07010 Palma - Tel.: 971 219 820 - C/e: fons@fonsmallorqui.org
 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en una base de dades i en un fitxer automatitzat del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, que garanteix la confidencialitat i la seguretat. en el tractament de les dades de caràcter personal. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic adreçat a fons@fonsmallorqui.org.