Juny de 2020 Núm. 112

Oberta una convocatòria de microprojectes de sensibilització

El Fons Mallorquí obre una convocatòria per la presentació de microprojectes de sensibilització en l'àmbit de l’Educació per a la Ciutadania Global.

Llegir més

MANIFEST: La Cooperació al Desenvolupament, expertesa en context de crisi.

Els agents de la Cooperació de les Illes Balears fa dècades que treballam amb les crisis.

Llegir més

El Fons Mallorquí destina 230.110,56 euros a pal·liar els efectes de la COVID-19 en països del Sud

El Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació ha exhaurit el pressupost destinat a projectes d'emergència destinant un total de 230.110,56 euros a pal·liar i prevenir els efectes de la COVID-19 en països del Sud.

Llegir més

L'aigua, un dret humà indispensable

Els humans necessitam aigua per a tota la nostra activitat, per viure i per desenvolupar el model de vida que hem creat. Però no va ser fins al 2010 que l'Assemblea General de les Nacions Unides el va considerar un Dret Humà Bàsic.

Llegir més

 
General Riera, 113 - 07010 Palma - Tel.: 971 219 820 - C/e: fons@fonsmallorqui.org
 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en una base de dades i en un fitxer automatitzat del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, que garanteix la confidencialitat i la seguretat. en el tractament de les dades de caràcter personal. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic adreçat a fons@fonsmallorqui.org.