Juliol de 2020 Núm. 113

Deu anys d'agermanament entre Algaida i Ciudad Antigua

Enguany es compleixen deu anys des que se signà l'acord de col·laboració entre Algaida i el municipi nicaragüenc de Ciudad Antigua. El poble mallorquí dedica diverses activitats a commemorar-lo durant les festes de Sant Jaume.

Llegir més

Bons resultats del projecte d'integració d'adolescents en risc d'exclusió social a Piura (Perú)

S'ha tancat amb èxit el projecte que CANAT i Alcúdia Solidària han dut a terme a la regió de Piura (Perú), per a la integració d'adolescents en risc d'exclusió social.

Llegir més

Creada la pàgina web per promocionar el turisme a Pocona

Treball Solidari i el Centro para la Participación y el Desarrollo Humano Sostenible desenvolupen un projecte en el qual, el turisme és el principal factor de desenvolupament econòmic local.

Llegir més

Oberta una convocatòria de microprojectes de sensibilització

El Fons Mallorquí obre una convocatòria per la presentació de microprojectes de sensibilització en l'àmbit de l’Educació per a la Ciutadania Global.

Llegir més

 
General Riera, 113 - 07010 Palma - Tel.: 971 219 820 - C/e: fons@fonsmallorqui.org
 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en una base de dades i en un fitxer automatitzat del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, que garanteix la confidencialitat i la seguretat. en el tractament de les dades de caràcter personal. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic adreçat a fons@fonsmallorqui.org.