Octubre de 2020 Núm. 117

La Confederació de Fons reafirma el compromís dels Governs Locals amb la Cooperació Internacional

Dimecres 28 d'octubre va tenir lloc el Consell Confederal de la Confederació de Fons de l’Estat Espanyol, al qual han assistit de manera virtual tots els Fons de cooperació que en són membres.

Llegir més

Obertes les inscripcions pels tallers virtuals sobre Agenda 2030

El Fons Mallorquí organitza tres sessions per aprofundir en els reptes i oportunitats que ofereixen els Objectius de Desenvolupament Sostenible en el camí cap a la transformació social des de l’àmbit local.

Llegir més

Celebrada la trobada d'entitats dedicades a l'Educació per al Desenvolupament Sostenible

El passat divendres 23 d'octubre se celebrà la trobada d'entitats dedicades a l'Educació per al Desenvolupament Sostenible organitzada pel Fons Mallorquí i la Xarxa Espanyola de la Fundació Anna Lindh.

Llegir més

INPRHU, una entitat dedicada al desenvolupament humà

L'Institut de Promoció Humana (INPRHU) és una fundació sense ànim de lucre, que fou constituïda el 23 d'agost de 1966, fet que la converteix en una de les ONGs més antigues de Nicaragua.

Llegir més

 
General Riera, 113 - 07010 Palma - Tel.: 971 219 820 - C/e: fons@fonsmallorqui.org
 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en una base de dades i en un fitxer automatitzat del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, que garanteix la confidencialitat i la seguretat. en el tractament de les dades de caràcter personal. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic adreçat a fons@fonsmallorqui.org.