Desembre de 2020 Núm. 119

Finalitzat amb èxit un projecte d'atenció sanitària a la població desplaçada de Kamago

El Fons Mallorquí ha donat suport a un projecte d’Apotecaris Solidaris per garantir el dret a la salut de la població forçada al desplaçament a la zona de Kamango, a la República Democràtica del Congo.

Llegir més

Dia Internacional del Migrant

El 1990, l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Convenció internacional sobre la protecció dels drets dels migrants i de les seves famílies i deu anys més tard varen proclamar el Dia internacional del Migrant.

Llegir més

Nou programa d'activitats de sensibilització

El passat mes de novembre va concloure la convocatòria de microprojectes de sensibilització amb la incorporació de tres nous projectes al programa d’activitats de sensibilització del Fons Mallorquí.

Llegir més

Deu anys millorant les condicions de vida als municipis de Madriz (Nicaragua)

Els tres Fons de Cooperació de les Illes Balears i la Unidad de Concertación y Cooperación Municipalista de Nicaragua, van presentar els resultats dels projectes de cooperació realitzats al departament de Madriz del 2008 al 2018.

Llegir més

 
General Riera, 113 - 07010 Palma - Tel.: 971 219 820 - C/e: fons@fonsmallorqui.org
 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en una base de dades i en un fitxer automatitzat del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, que garanteix la confidencialitat i la seguretat. en el tractament de les dades de caràcter personal. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic adreçat a fons@fonsmallorqui.org.