Març de 2021 Núm. 122

Reactivades les activitats presencials d'Educació per a la Ciutadania Global

Els ajuntaments de Mallorca tornen a reactivar la realització d'activitats d'Educació per a la Ciutadania Global als seus espais municipals.

Llegir més

Bon ritme per al projecte d'enfortiment de l'educació a Mali

Durant la primera part del projecte s'ha enllestit la perforació del pou per fer arribar aigua potable de consum a les aules i la construcció dels dipòsits d'aigua per emmagatzemar-la.

Llegir més

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma cedeixen vehicles de bombers al Fons Mallorquí

Avui dematí ha tengut lloc a l’antic quarter de Son Tous, la donació de quatre vehicles de bombers per part del Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma al Fons Mallorquí.

Llegir més

El Fons Mallorquí aprova els projectes i les línies d’actuació de 2021

L’Assemblea General Ordinària del Fons Mallorquí ha aprovat avui dematí els projectes i línies d’actuació que regiran els àmbits de feina de 2021.

Llegir més

 
General Riera, 113 - 07010 Palma - Tel.: 971 219 820 - C/e: fons@fonsmallorqui.org
 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en una base de dades i en un fitxer automatitzat del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, que garanteix la confidencialitat i la seguretat. en el tractament de les dades de caràcter personal. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic adreçat a fons@fonsmallorqui.org.