Maig de 2021 Núm. 124

La mostra de cinema "Una mirada a les migracions", punt de partida de la campanya "Pel dret a un refugi digne".

El Fons Mallorquí va celebrar la cinquena mostra de cinema "Una mirada a les migracions" que va servir de punt de partida a la campanya de sensibilització i comunicació "Pel dret a un refugi digne".

Llegir més

El projecte Vibrart arriba al Port de Pollença

Els alumnes de l'Escola Viva del Port de Pollença rebran els tallers del projecte Vibrart, de la Fundació Azahara, que treballen l'ODS 5: Igualtat de gènere, a través de propostes artístiques com la dansa i la fotografia.

Llegir més

Celebrat amb èxit el taller sobre ODS 5 en el marc de conferències “Per a una cooperació feminista”

Una trentena de persones participaren de manera virtual al taller sobre ODS 5: Igualtat de Gènere, que va impartir el Fons Mallorquí en el marc del cicle de formació conjunta "Per a una cooperació feminista".

Llegir més

El Fons Mallorquí participarà en el Plogging Day, el pròxim 6 de juny

La Fundació Ibiza Sostenible, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma han organitzat un Plogging Day en motiu del Dia Mundial del Medi Ambient. El Fons hi participarà amb una paradeta informativa sobre l’Agenda 2030.

Llegir més

 
General Riera, 113 - 07010 Palma - Tel.: 971 219 820 - C/e: fons@fonsmallorqui.org
 

Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en una base de dades i en un fitxer automatitzat del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, que garanteix la confidencialitat i la seguretat. en el tractament de les dades de caràcter personal. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic adreçat a fons@fonsmallorqui.org.